ReclameStudio
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Autobelettering

Autobelettering is een van de bekendste manieren van reclame maken in het bedrijfsleven. Autobelettering is uitermate geschikt om je naamsbekendheid te vergroten, nieuwe aanvragen binnen te halen en ontelbare contactmomenten te realiseren met bestaande en potentiële klanten. Een autobelettering kan al heel eenvoudige met een logo en contactinformatie op de achterkant van een personenauto gerealiseerd worden, maar ook op bestelbussen en aanhangers kun je eenvoudig een mooie en effectieve reclame uiting realiseren door belettering aan te brengen.

Om je een indruk te geven van de mogelijkheden hebben wij diverse pakketten voor elke doelgroep en verschillende voertuigen uitgewerkt op onze website. Hier kun je een idee krijgen van jouw wensen en behoeften maar ook van de opties die er zijn. Ga je bijvoorbeeld voor subtiel je logo en website of wil je liever een complete auto in je huisstijl door middel van carwrapping. Dat is het volledig inpakken in folie met jouw huisstijl van je voertuig. Bij ons behoort alles tot de mogelijkheden. Onze ervaren specialisten voorzien je graag van advies passend bij jouw wensen en budget.

Wij werken met ervaren specialisten die ervoor zorgen dat jouw auto je parade plaatje wordt en een eye catcher met jouw reclame. Je auto of bestelbus zorgt voor naamsbekendheid, nieuwe aanvragen en maakt jouw zichtbaar voor klanten, leveranciers en potentiële klanten en geïnteresseerden op momenten die je niet verwacht.

Zoals je ziet is autobelettering multifunctioneel en eigenlijk een  verzamelnaam voor het toevoegen van reclame op jouw voertuig. Wij zijn dan ook ervaren in het beletteren van verschillende voertuigen zoals  personenauto’s, bestelbussen, bedrijfsauto’s, scooters en vrachtwagens. Voor elk voertuig hebben wij passende opties en pakketten, deze kun je hier bekijken. Staat jou wens er niet bij of wil je liever een volledige offerte op maar met een visueel voorstel, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Je auto beletteren kan zowel zakelijk als prive. Je kunt je auto gebruiken als reclamemiddel voor je bedrijf. Dit kan door je huisstijl door te voeren of een unieke reclame te communiceren op je auto. Maar prive kun je bijvoorbeeld je auto pimpen met autobelettering of auto tuning. Dit kan door het verfraaien van bijvoorbeeld het dak van je mini of door tuning stickers. Wil je liever een hele nieuwe kleur, dan kunnen we je auto ook voorzien van een full car wrap, dat betekend dat we je auto volledig inpakken in folie. Zoals je ziet zijn de mogelijkheiden ongekend en eindeloos. Autobelettering is een van de meest gebruikte reclamemiddelen.

Maar wat communiceer je nu op je auto. Om je een indruk te geven van de opties maken we gebruik van standaard pakketten. Deze geven je een indruk van de mogelijkheden maar we kunnen natuurlijk ook jou idee uitwerken of je ontwerp omzetten naar een autobeletting. Bekijk hier onze pakketten en een prijsindicatie. Wil je liever een offerte op maat of heb je nog vragen neem dan geheel vrijblijvend contact op.

Naast het beletteren van je auto hebben wij enkele extra services die wij aanbieden bij het belettering van je auto.

Auto was service v.a. €15,,-
Haal en breng service v.a. € 30,-
Verwijderen oude belettering v.a. €50,-

 

Een bestelwagen is tegenwoordig heel hip en je ideale reclamemiddel. Omdat jij je klanten bezoekt, bestellingen aflevert en producten ophaalt met je bestelwagen kom je overal. Je klanten, leveranciers en relaties zien je bestelwagen. Dit betekend wanneer je jouw bestelauto voorziet van reclame deze perfect zichtbaar is en je ongekend veel contact momenten realiseert zonder er veel moeite voor te doen.

Wij kunnen je bestelwagen optimaal beletteren met bijvoorbeeld een website en logo, liever een iets uitgesprokener optie dan kunnen wij een slogan, foto of eigen ontwerp toepassen op je bestelwagen. Maar ook volledig inpakken in een full colour design is een mogelijkheid. Om je alvast een idee te geven van de opties en mogelijkheden hebben wij een aantal basis pakketten vastgesteld. Deze bekijk je hier. Wil je liever een persoonlijk aanbod op maat, dat is natuurlijk geen probleem. Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij maken graag een voorstel en offerte voor je.

Jij hebt het natuurlijk al druk genoeg met al je werkzaamheden, daarom bieden wij naast het beletteren van je auto ook de volgende services aan als wij je auto beletteren.

Auto was service v.a. €15,,-
Haal en breng service v.a. € 30,-
Verwijderen oude belettering v.a. €50,-

De bestelbus is het meest gebruikte vervoersmiddel onder ondernemers. Zowel ZZPers als MKBers gebruiken de bestelbus voor multifunctionele doeleinden. Denk aan de ZZPers in de bouw of aan de kleine meubelwinkel in de stad. Maar hoe bereik je nou nieuwe klanten. Door je bestelbus te voorzien van belettering. Je bus staat altijd in het zicht en realiseert onbewust honderden contactmomenten met potentiële klanten.

Welke belettering past bij jou is afhankelijk van je wensen en budget. Maar denk je eens in, je logo mooi op de zijkant met daaronder je website en email. Hoeveel aanvragen zou dat je per week opleveren? Of een mooie full colour band met foto’s van je producten op de zijkant van je bus, dat zorgt toch voor aandacht. Dit zijn zomaar wat mogelijkheden. Wij helpen je graag met het kiezen van passende oplossing en een offerte op maat. Alvast wat ideetjes op doen of mogelijkheden bekijken. Onze standaard pakketten geven je een idee van de mogelijkheden en kosten. Wil je meer weten of een aanbod op maat, neem dan contact op.

Wij snappen dat jij je liever bezig houd met het leveren van jouw product of dienst aan jouw klanten. Daarom hebben wij naast het ontwerpen en beletteren van jouw bestelbus ook de volgende aanvullende services. Zo maken we het jouw nog makkelijk om je bus van reclame te voorzien.

Auto was service v.a. €15,,-
Haal en breng service v.a. € 30,-
Verwijderen oude belettering v.a. €50,-

Vrachtwagens zijn niet meer weg te denken van de Nederlandse wegen en door de grote hoeveelheid en variatie kunnen deze weg reuzen een ideale manier zijn om jouw product of dienst onder de aandacht te brengen.

In Nederland is het verlicht om een vrachtwagen te voorzien van verlichte striping zodat de vrachtwagen goed zichtbaar is. Dit kunnen wij verzorgen, maar wil je direct je huisstijl, logo, contactgegevens of andere uiting erop hebben? Geen probleem. Wij hebben een ruimte ervaring met het ontwerpen en plaatsen van truckstyling. Onze montage werkplek bied ruimte aan een vrachtwagen waardoor wij in eigen huis de belettering kunnen aanbrengen.

Wil jij je vrachtwagen pimpen en voorzien van je huisstijl, een logo of meer, neem dan contact op voor een mooi, passend aanbod dat past bij jouw wensen en budget.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.